Despre Noi

Suntem un grup de consultanți și antreprenori cu mintea creativă

și strategică ce oferă servicii de consultanță și managementul activelor.

Generalități

Ne ajutăm clienții prin implementarea de solutii si instrumente testate (20 ani), cum ar fi: strategii scrise, proceduri și politici, structuri și liste de verificare, modele KPI, tabele de monitorizare, tehnici de verificare a vânzărilor și clienților, chestionare, propuneri de investiții, contracte, acorduri, procese verbale de ședință etc.

Soluțiile și instrumentele noastre pot fi adoptate sau adaptate și apoi aplicate.
Contactați-ne

Echipa noastră

Artur Munteanu

Fondator și director executiv

Antreprenor și manager cu peste 20 ani de experiență în oferirea de soluții financiare IMM-urilor.
Experiență acumulată în Moldova, România, Letonia, Grecia, Spania, Kârgâzstan.
A dezvoltat Microinvest de la 0 la 7000 de clienți, compania devenind lider pe piața de microfinanțare din Moldova (conform activelor totale și a portofoliului la sf. anului 2012).
Își împarte experiența oferind servicii de consultanță instituțiilor financiare, creditorilor și investitorilor care sunt interesate de IMM-uri. Oferă consultanță și instruire nemijlocit IMM-urilor.

Ciprian Poștaru

Manager

Manager de portofolii și de riscuri cu 15 ani de experiență în finanțarea IMM-uri. A inițiat și dezvoltat departamente de riscuri și de colectare la Microinvest și MAIB leasing. Are un mix unic de experiență în elaborarea și implementarea politicilor de risc, îmbunătățirea procesului operațional, precum și aprobarea deciziilor de finanțare / investiție. Este experimentat și în credit scoring pentru noi produse de finanțare.

Eduard Lungu

Manager

Specialist în finanțarea IMM-urilor cu 15 ani de experiență. Experimentat și în consultanță pentru companii de prelucrare a produselor alimentare (produse lactate, floarea-soarelui, produse de panificație, fructe proaspete) inclusiv în îmbunătățirea calității (ISO 9001-2000, HACCP). A lucrat pentru Proiectul de Dezvoltare a Businessului Agricol CNFA (USAID); TACIS – proiectul de dezvoltare a întreprinderilor mici și mijlocii Moldova și a condus activitățile de finanțare ale Oikocredit în Moldova.

Piotr Korynski

Board Member

Expert în finanțare și dezvoltare economică cu 20 de ani de experiență pe piețele în tranziție. Experimentat în crearea și gestionarea instituțiilor financiare pentru IMM de pe piețele în dezvoltare. A creat și a condus Fondul de Dezvoltare Economică Soros – unicul fond cu adevărat pentru start-up- uri si companii in etapa incipienta de dezvoltare. O vastă experiență în calitate de membru al Consiliului si Consilier.

Francois Rossier

Board Member

Expert în finanțare pentru dezvoltare și micro-finanțare cu 20 de ani de experiență în 43 de țări din Africa, Asia și CSI, inclusiv Moldova. Este specializat în elaborarea de planuri strategice și operaționale de afaceri inclusiv previziuni financiare, dezvoltarea de noi modele de afaceri pentru întreprinderile sociale, lanțurile valorice și cooperative. A lucrat pentru Fondul Impact si Symbiotics gestionând portofolii importante pentru CSI.

Maxim Birzoi

Advisor

ore de servicii consultanță
5000
clienți fericiți
400
ore de voluntariat
1000
Responsabilitate socială

Suntem o întreprindere socială și alocăm o parte din timp și din profit tinerilor antreprenori și persoanelor cu dizabilități.

Vă ajutăm să dezvoltați strategii câștigătoare pentru afacerea Dvs.

Contactați-ne